LEADER COACH da start in coaching

Mai 2012.

Centrul de Excelenta LEADER COACH, singurul furnizor de training in limba romana acreditat de International Coach Federation, va invita sa luati startul impreuna cu noi pe 9 iunie intr-o noua serie de programe de initiere si formare in coaching aliniate la standardele ICF:

Start in coaching – training experiential de fundamente in practicarea coachingului
Leader coach – program intensiv de formare in coaching si de asimilare a coachingului in comportamentul organizational
Diploma in coaching – program integrat de formare in coaching dupa standardele International Coach Federation.

Toate orele de training sunt recunoscute de International Coach Federation la certificare drept coach-specific-training hours.

Trainer: Maria E. Cuşută, coach certificat ICF și preşedinta centrului LEADER COACH.

Start in coaching

Acest training experiential de doua zile intense pune bazele practicarii corecte a coachingului in concordanta cu principiile, standardele si competentele stabilite de ICF.

Prin metode interactive de instruire a adultilor si aplicand ei insisi tehnici de coaching pe subiecte reale din viata si activitatea colegilor lor, participantii descopera pe viu adevarata forta a coachingului.

Explorare, experiment, descoperire de sine – toate concura la insusirea unuia dintre cele mai performante moduri de gandire, relationare si comunicare.

Cursul poate fi urmat de sine statator sau ca prim modul in programele integrate de formare in coaching Leader coach si Bazele coachingului profesionist.

Detalii despre programul Start in coaching se gasesc la:

http://www.leadercoach.ro/curs-coaching/curs-start-in-coaching/

LEADER COACH

Programul vine in sprijinul organizatiilor care doresc sa-si dezvolte sistemul de conducere si cultura organizationala si sa-si inzestreze cu competente de coaching lideri, persoane cheie, specialisti in dezvoltarea resurselor umane, tinere talente.

Profesionistii care doresc sa utilizeze coachingul mediul organizational vor avea ocazia sa se formeze in toate competentele esentiale de coaching stabilite de International Coach Federation si sa primeasca indrumare in aplicarea acestora la situatiile concrete din activitatea lor.

Viitorilor coachi li se ofera toate conditiile de training si mentorat solicitate in prezent de International Coach Federation la certificare.

Programul cuprinde:

 • 60 de ore training experiential, grupate in 4 module a cate 2 zile:
  – Modulul 1. Start in coaching
  – Modulul 2. Inteligenta interpersonala si comunicare
  – Modulul 3. Motivare, actiune, invatare
  – Modulul 4. Etica, dezvoltare, transformare
 • 20 de ore de peer coaching
 • 3 evaluari scrise dupa metoda ICF
 • proiect intocmit de participant privind utilizarea coachingului in activitatea profesionala
 • 10 ore de servicii post-training – coaching si/sau mentorat – pentru implementarea proiectului si dezvoltarea personala si profesionala a participantului.

Bonuspractica sub supervizare in cadrul programului Competente esentiale in coaching, acreditat de ICF.

Detalii despre programul Leader Coach se gasesc pe site-ul nostru la:

http://www.leadercoach.ro/leader-coach-program-de-formare-in-coaching/

 

Diploma in coaching

Este un program integrat de training, practica sub supervizare, mentorat si dezvoltare personala, care ofera  formare in vederea practicarii coachingului dupa standardele International Coach Federation in toate imprejurarile.

Persoanele care doresc sa devina coachi profesionisti au prilejul sa indeplineasca toate conditiile de training si mentorat solicitate in prezent de International Coach Federation la certificare.

Programul cuprinde:

 • 60 de ore trainingin 4 module de cate doua zile. Ultimul modul cuprinde un examen final care simuleaza examenul oral de certificare ICF.
 • 3 evaluari scrise de instructor dupa metoda de evaluare a ICF pentru 3 sesiuni de coaching sustinute de participant si inregistrate de-a lungul programului si in timpul examenului final.
 • 20 de ore de coaching cu colegii de program
 • Plan de dezvoltare personala si/sau profesionala si de utilizare eficace a coachingului dezvoltat de participant
 • 3 ore de mentorat pentru dezvoltarea personala a participantilor si cresterea capacitatii acestora de a oferi coaching in contextele care ii intereseaza. Participantii care isi manifesta intentia de a obtine certificarea ICF vor beneficia de mentorat orientat spre pregatirea examenului oral.

Bonuspractica sub supervizare in cadrul programului Competente esentiale in coaching, acreditat de ICF.

Detalii despre programul Bazele coachingului se gasesc la:

http://www.leadercoach.ro/curs-coaching/bazele-coachingului/

 

Informatii si inscrieri:

email:        leadercoach@leadercoach.ro
email:        maria.cusuta@leadercoach.ro
telefon:     0730.454.110
telefon:     0740.315.146
website: www.leadercoach.ro

Va asteptam cu drag,
Maria